Selecteer een pagina

Marinka van der Leeden

Gecertificeerd budgetcoach

Wie ben ik?

Ik ben Marinka van der Leeden en woon in Gorinchem. Samen met mijn kat Jip draag ik mijn huishouden.

Ik houd van orde op alle gebieden in mijn leven. En hoewel ik ook veel gebieden op orde heb, was het financieel toch altijd op het randje lopen. Ik heb niet geleerd om goed met mijn geld om te gaan. Niet dat daar thuis geen gelegenheid voor was, deze heb ik gewoon niet gepakt. Toen ik door omstandigheden ook nog eens behoorlijk in inkomen terugviel, was voor mij de maat vol en ontstond de passie. Het gevoel altijd geld te kort te hebben en het ontbreken van reserves, wilde ik niet voor mezelf maar óók niet voor anderen!

Het woord gevoel gebruik ik om te laten zien dat het ook met mijn emotie verweven was. Had ik het gevoel niet genoeg geld te hebben, bleef ik me daar steeds zorgen over maken of besliste ik op basis daarvan of ik wel of niet een aankoop kon doen. Ik raakte daardoor niet alleen financieel maar soms ook emotioneel uit balans. Kortom ik moest hoognodig leren waar mijn geld aan uitgegeven werd!

Ik geloof erin dat je door zelf doen, zelf leert dus ben ik de opleiding Professioneel Budgetcoach gaan doen. Ik haalde mijn examen met het hoogste cijfer dat er is. Tevens liep ik stage bij een andere budgetcoach. Nu ben ik gecertificeerd budgetcoach en coach ik, met veel plezier, klanten naar een financiële toekomst waar ze grip op hebben.

Waar ik voor sta

Educatie.

Ik leer jou alles om je complete financiële administratie op te zetten. Uiteraard mag je hier ook zelf over meedenken maar uiteindelijk weet jij precies hoe het moet en hoe je het bij kunt houden.

Zekerheid en vertrouwen.

Omdat jij precies weet waar jouw geld aan uitgegeven wordt, kan jij financiële problemen prima aan. Jij weet waar en wanneer je op de rem moet trappen of gas kunt geven.

Grip.

Jij hebt de controle! Je financiën beheren jou niet meer maar jij beheert je financiën.

Gun jezelf een financieel heldere toekomst.

Misschien twijfel je en denk je dat een budgetcoachingstraject aan de prijs is. De praktijk leert dat het inschakelen van een budgetcoach altijd loont. Laat het je er in ieder geval niet van weerhouden een gratis advies gesprek aan te vragen.

Voor iedereen die een budgetcoachingstraject start ligt er een handige financiële map klaar. Zo kun je direct beginnen met een goede basis voor het archiveren van jouw documenten. Verder heb ik nog een kleine verrassing maar die zie je dan vanzelf.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met mij op!

Contactinformatie

To The Point Budgetcoaching

Marinka van der Leeden

Dokter van Stratenweg 443
4205 LP Gorinchem

info@tothepointbudgetcoaching.nl

06 - 193 047 60